Sardela i pieprz Piquillo Bruschetta
Anchois i Piquillo Pepper Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka anchois, gęsty toskański chleb, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zielone oliwki wypełnione pieprzem Piquillo i anchois, Anchois and olive bruschetta, oraz Sardela I Suszone Na Słońcu Pomidory Bruschetta.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery. Pieczywo tostować na złoty kolor, następnie lekko posmarować oliwą z oliwek. Tosty pocierać z 1 strony ząbkiem czosnku. W małej misce, wrzucić piquillos z anchois i Kapar. Łyżka do toastów.
Skropić oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem i podawać.