Sangria Granita

Sangria Granita
Sangria Granita może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 3,64 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz nektar brzoskwiniowy, ekstrakt z wanilii, sok pomarańczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 3 minuty. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sangria Granita, Granita wapienna {limòn granita}, oraz Sangria Kurczak z Eppa SupraFruta Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 9 przez 13-calowe metalowe naczynie do pieczenia, połączyć wszystkie składniki i trzepaczką do mieszania. Włóż do zamrażarki i zamrażaj przez co najmniej 3 do 4 godzin, upewniając się, że mieszasz co godzinę, aby uzyskać masywną konsystencję.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Podawać w kieliszkach do martini.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
3
Dekoruj kawałkami brzoskwini w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 3 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn