Salsa Ze Świeżych Pomidorów

Salsa Ze Świeżych Pomidorów
Przepis na świeże pomidory Salsan jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 35 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cilantro, Jalapeno chile, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Salsa Ze Świeżych Pomidorów, Salsa Ze Świeżych Pomidorów, oraz Salsa Ze Świeżych Pomidorów.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia22
Magazyn