Salsa Wiśniowa
Salsa wiśniowa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wiśnie, cukier, jalapeño chile i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kwaśna śmietana Cherry Coffee cake – możesz zrobić ten cherry coffeecake we własnej kuchni, a co najlepsze jest to łatwe, Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz świeżych wiśni, grubo posiekaj, a następnie wymieszaj z cukrem w małej misce, aż cukier się rozpuści, około 5 minut. Jeśli używasz mrożonych wiśni, rozmrażaj w małej misce, rezerwując soki w misce, a następnie grubo posiekaj i wymieszaj razem z cukrem w tej samej misce. Wymieszać cebulę, jalapeño, sok z limonki, kolendra, i sól i odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut dla smaków rozwijać.
* Ta salsa jest najlepsza w dniu, w którym jest zrobiona, ale zachowa, przykryta i schłodzona, 1 dzień.