Salsa ogórkowo-awokado może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 72 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pieprz, skórkę z limonki, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Ogórek Awokado Salsa, Ogórek Awokado Salsa, oraz Salsa ananasowa, ogórkowa i awokado.
Wlać winegret na mieszaninę ogórków i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Vinaigrette
1-1/2 Uncji Gin
4
Dodać awokado tuż przed podaniem i delikatnie wymieszać. (Można zrobić tę salsę z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, ale dodać awokado tuż przed podaniem.)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.