Salsa Fresca
Salsa fresca może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 72 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3. Dobrze sprawdza się jako tania przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz jalapeño chile, jędrne dojrzałe pomidory, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo), Salsa Fresca, oraz Salsa fresca.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać 4 jędrne dojrzałe pomidory (1 1/2 lb. ogółem), płukane, rdzeń, wysiewane i posiekane; 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli; i 2 do 3 łyżki posiekane jalapeo chile do smaku.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.