Salsa for a Crowd to przepis bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo-wegetariański i wegański, składający się z 56 porcji. Jedna porcja zawiera 151 kalorii , 3 g białka i 6 g tłuszczu . Za 38 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu pieprzowego, soli, grubo mielonego pieprzu i chipsów tortilla. Najlepiej sprawdza się jako przystawka, a jej przygotowanie zajmuje około 30 minut . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. To bardzo przystępny przepis dla fanów kuchni meksykańskiej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 20% , to danie nie jest tak doskonałe. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także : Potluck Corn, Black Bean & Cilantro Salsa Dip for a Crowd + Crock-pot , Stroganoff for a Crowd i Stollen for a Crowd .
Instrukcje
1
Umieść dwie nieodsączone puszki pomidorów w dużej misce; odcedź dwie pozostałe puszki i dodaj pomidory do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Wymieszaj posiekane świeże pomidory, kukurydzę, fasolę, cebulę, sok z limonki, kolendrę, ocet, sos pieprzowy, czosnek i przyprawy. W razie potrzeby dodaj jalapeno. Przykryj i przechowuj w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
1 Truskawka Bez łuski
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Stella Rosa Moscato D`Asti, Il Conte D`Alba - Włoski 90 punktów z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Stella Rosa Moscato D`Asti, Il Conte D`Alba - Włoszka 90 punktów