Sajgonki z sosem marchewkowo-imbirowym

Sajgonki z sosem marchewkowo-imbirowym
Przepis sajgonki z sosem marchewkowo-imbirowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Wietnamskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 183 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, marchew, grubą sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sajgonki z sosem marchewkowo-imbirowym, Chrupiące Sajgonki Z Szynki Z Sosem Sojowo-Imbirowym, oraz Żywe sajgonki z sosem cytrynowo-imbirowym dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn