Sajgonki Wołowe Hoisin

Sajgonki Wołowe Hoisin
Hoisin Beef sajgonki to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 242 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 6 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać liście kolendry, liście kolendry, marchew i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kurczak awokado sajgonki z dipem orzechowym Hoisin, Sajgonki krewetkowe z dipem orzechowym Hoisin, oraz Sajgonki krewetkowe z sosem do zanurzania Hoisin.

Instrukcje

1
Czosnek umieścić w blenderze; miksować do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać imbir i kolejne 5 składników. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Umieścić wołowinę w dużej plastikowej torbie do przechowywania zip-top; wlać mieszaninę czosnku, uszczelnić torbę i schłodzić 6 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4
Usuń wołowinę z marynaty, odrzucając marynatę. Pokroić mięso na sucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na dużym ogniu. Podsmaż wołowinę 3 minuty z każdej strony lub do chrupkości i ciemnobrązowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw 10 minut. Pokrój ziarno na paski o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Makaron celofanowy moczyć w gorącej wodzie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
8
Napełnij płytką płytkę ciasta lub patelnię ciepłą wodą. Zwilż ręcznik kuchenny wodą, wytrzyj do sucha i połóż na powierzchni roboczej. Przesuń 1 papier ryżowy do wody i zanurz na kilka sekund lub do momentu, gdy zacznie mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Wyjąć z wody i umieścić na ręczniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
U podstawy koła ułożyć liść sałaty. Na wierzchu szczypta makaronu celofanowego, kilka plastrów mango, paski ogórka, paski marchwi i 1 pasek wołowiny. Ostrożnie owinąć rolkę od dołu do góry, utrzymując rolkę tak mocno, jak to możliwe. Po 1 kompletnej rolce umieść kilka liści kolendry i liści mięty na opakowaniu. Pociągnij boki opakowania (jak burrito) i kontynuuj owijanie, aż rolka będzie bezpieczna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
świeża Kolendraświeża Kolendra
Liść SałatyLiść Sałaty
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
11
Umieścić na bardzo lekko nasmarowanym talerzu i przykryć folią; powtórzyć z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem. Rolki pokroić na pół po przekątnej i od razu podawać z sosem hoisin-Peanut Dipping.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Sos HoisinSos Hoisin
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 6 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Magazyn