Rzodkiewka Smażona

Rzodkiewka Smażona
Smażone rzodkiewki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 29 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś masło, rzodkiewki, sól i mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Smażone rzodkiewki i rukola, Bruschetta Ze Smażoną Rzodkiewką, oraz Podsmażone pory i rzodkiewki.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło na patelni na małym ogniu; ułóż rzodkiewki, pokrój bocznie w dół, w roztopionym maśle. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rzodkiewki będą rumiane i zmiękną, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn