Rzodkiewka duszona na maśle ze szczawiem
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Rzodkiewka duszona na maśle ze szczawiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać rzodkiewki, sól i pieprz, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Rzodkiewka duszona na maśle, Rzodkiewka Duszona Na Maśle, oraz Ciepła sałatka Farro z duszoną rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, doprowadzić bulion warzywny i masło do wrzenia na umiarkowanym ogniu.
Dodać rzodkiewki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będą chrupiące i delikatne, a płyn lekko zgęstnieje, o 15 protokół. Doprawić solą i pieprzem i przelać do płytkiej miski. Rozsypać szczaw na wierzchu i podawać.