Ryż warzywny Biryani może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 693 kalorie, 15g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 15 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż basmati można śledzić to danie główne z Budyń ryżowy Basmati z prażonym kokosem jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to ryż biryani lub Biryani chawal, jak zrobić ryż biryani, Biryani Rice / Biryani Chawal / restauracja styl, oraz warzywo biryani, jak zrobić warzywo Dum biryani.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym skillet.In Robot kuchenny, grubo zmielić cebulę i imbir, i dodać do patelni, z trawy cytrynowej i kurkumy, i sauté tylko 1 -2 protokół, aż tylko pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
Kurkuma
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.