Ryż Nerkowca

Ryż Nerkowca
Ryż nerkowca może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz orzechy nerkowca, woda, ryż i kilka innych składników pod ręką, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Ryż Nerkowca, Ryż Nerkowca, oraz Ryż Cytrynowo-Nerkowcowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wodę, ryż i sól w małym rondlu; przykryć. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odstawić 5 minut. Puch widelcem; wymieszać z zieloną cebulą i nerkowcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn