Ryż Na Grillu

Ryż Na Grillu
Przepis na ryż z grilla można przygotować w około 30 minut. Za 68 centów za porcję otrzymasz dodatek dla 4 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis bez glutenu i lakto ovo zawiera 280 kalorii, 5 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i kup masło, wodę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1833 fanów. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 36%, to danie jest raczej złe. Spróbuj hiszpańskiego kurczaka z ryżem (na grillu!!), hiszpańskiego kurczaka z ryżem (na grillu!!) i hiszpańskiego kurczaka z ryżem (na grillu!!), aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W 9-calowym. okrągła jednorazowa patelnia foliowa, połącz pierwsze siedem składników. Kropka z masłem. Przykryj wytrzymałą folią; szczelnie uszczelnij krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 12-15 minut lub do momentu wchłonięcia płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Ostrożnie zdejmij folię, aby umożliwić ujście pary. Rozgnieść widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn