Ryba z frytkami

Ryba z frytkami
Fish and Chips to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Na 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, proszek do pieczenia, cebula w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ryba poobijana w piwie (dla ryb N ' Chips), Ryba popijana piwem (ryba z frytkami), oraz Ryba z frytkami.

Instrukcje

1
Ziemniaki dobrze wyszorować, a następnie pokroić w grube pałeczki o grubości 1/4". Dokładnie wysuszyć papierowymi ręcznikami i pozostawić je na papierowych ręcznikach, aby powierzchnia ziemniaków wyschła na około 30 minut. Możesz pominąć ten krok, jeśli jesteś naciskany na czas, ale twoje ziemniaki nie będą tak ostre.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Wymieszać mąkę, skrobia kukurydziana, papryka, i cebula w proszku w średniej misce, aż dobrze połączone. Każdy filet rybny ze wszystkich stron przepłukać mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj 1 1/2" oleju roślinnego do ciężkiego dna garnka i podgrzać do 330 stopni F. Linia A 2 stojaki druciane z 2 warstwami ręczników papierowych każda.Smażyć ziemniaki w partiach, aż jasny kolor opalenizny i krawędzie są po prostu zaczyna brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Przenieść smażone chipsy do jednego przygotowanego stojaka do odsączenia.Gdy ziemniaki są gotowe do smażenia, dodać proszek do pieczenia do mieszanki mąki i ubić razem. Następnie dodaj zimne piwo do mieszanki mąki i lekko ubijaj. To jest w porządku, jeśli istnieje jeszcze kilka grudek, tylko upewnij się, że nie overmix ciasto lub skończy się ciężkie. Filety zanurzamy w cieście i smażymy partiami. Odwróć filety szczypcami, gdy zobaczysz, że krawędzie zaczynają się jasnobrązowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Przenieść do drugiego przygotowanego stojaka, gdy zakończą smażenie.Po zakończeniu smażenia ryby, zwiększyć ciepło oleju do 375 stopni F. frytki smażyć po raz drugi, aż będą złote i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Odcedzić na stojaku i posypać solą. Smażyć rybę po raz drugi w wyższej temperaturze do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Drenaż na stojaku.
8
Rybę i frytki podawać z cytryną lub octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn