Ryba Z Czerwonym Ryżem Pilaf
Ryba z czerwonym ryżem pilaw jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Na 5,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. 49 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczę, olej canolan, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca Cała tajska Smażona ryba z imbirowym sosem Tamaryndowym i pilawem z ryżu kokosowo-kolendrowego, Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w średnim garnku na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, cebulę i grzyby i gotuj, często mieszając, aż cebula będzie przezroczysta i grzyby zwiędną, około 5 minut.
Dodaj ryż i tosty, stale mieszając, aż pachnące, 3 do 4 minut.
Dodać bulion i liść laurowy, dobrze wymieszać, doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż cała wilgoć zostanie wchłonięta, około 40 minut. Odstawić garnek od ognia, przykryty, na 15 minut; usunąć i wyrzucić liść laurowy i ryż puch z widelcem. Odstawić, odsłonić.Ułóż stojak około 8 cali od elementu grzejnego w piekarniku; rozgrzej brojlery. Ułóż rybę na naoliwionej folii wyłożonej blachą do pieczenia w jednej warstwie.
Skropić pozostałą 1 łyżką oleju i doprawić solą i pieprzem. Broil aż prawie gotowane przez, 3 do 4 protokół. Podziel plasterki pomarańczy między filety, układając je na górze każdego z nich i wróć do piekarnika. Broil aż ryba jest gotowane przez i pomarańcze są głębokie złoty brąz wokół krawędzi, 2 do 3 minut więcej.Łyżka pilaw na talerze i top z filetów.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.