Roll-Upy Ze Szparagami
Roll-upy ze szparagami mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 17g tłuszczu i w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 10. Za 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką paski bekonu, masło, chleb kanapkowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Roll Upy Szparagów, Roladki Z Szynką N Szparagami, oraz Pastrami Szparagi Roll-Upy.
Instrukcje
W dużym rondlu przynieś 1/2. wody do wrzenia.
Dodaj szparagi; przykryj i gotuj przez 3 minuty.
Odcedź i natychmiast umieść szparagi w lodowatej wodzie.
Odcedź i osusz. Odłóż na bok.
Spłaszcz chleb wałkiem do ciasta.
Połącz serek śmietankowy, boczek i szczypiorek; rozłóż 1 łyżkę stołową na każdej kromce chleba. Na wierzchu włócznia szparagowa.
Zwinąć mocno; połóż szew stroną do dołu na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Posmaruj masłem i posyp parmezanem.
Przetnij roll-upy na pół.
Piec w temperaturze 400° przez 10-12 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Masia de la Luz Cava Brut z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.