Rodzynek Farfel Kugel
Rodzynek Farfel Kugel wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 301 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 56 centów za porcję. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól, cukier, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest idealny do Chanuka. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj Rum Rodzynki Żurawina Kugel, Cynamon Rodzynki Makaron Kugel, oraz Makaron Cynamonowo-Rodzynkowy Kugel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Moczyć farfel w wodzie 10 minut.
Dodać ubitych jaj do miski farfel, i odstawić 10 protokół. Wymieszaj rodzynki, sól, cukier, cynamon i masło.
Przenieść mieszaninę do przygotowanego naczynia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut.