Rocznicowa sałatka ziemniaczana ze szparagami

Rocznicowa sałatka ziemniaczana ze szparagami
Rocznicowa sałatka ziemniaczana ze szparagami może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 2,51 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 6g tłuszczu i łącznie 343 kalorie. Udaj się do sklepu i kup limonkę, ząbek czosnku, ziemniaki do palcowania i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 78% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Sałatka ziemniaczana z karczochami i szparagami, Sałatka ziemniaczana z pikantnymi szparagami i Sałatka ze stekiem, szparagami i czerwonymi ziemniakami.

Instrukcje

1
Podgrzej limonkę w małej misce, aby uwolnić olejki eteryczne, i odłóż na bok, aż ostygnie na tyle, że można ją znieść. Przez otwór rurki doprowadzającej działającego blendera dodawać po 1 occie szampańskim, czosnek, szalotkę, sos słodko-kwaśny, miód i sok z limonki wyciśniętej w kuchence mikrofalowej. Pozostawiając włączony blender, dodaj mleko kokosowe. Doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Kolendry (około 1 Uncji Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek) Plus Około 6 Gałązek Do DekoracjiPosiekane świeże Liście Kolendry (około 1 Uncji Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek) Plus Około 6 Gałązek Do Dekoracji
(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)
2 Ząbki Czosnku, Lekko Zmiażdżone Krawędzią Noża I Poćwiartowane2 Ząbki Czosnku, Lekko Zmiażdżone Krawędzią Noża I Poćwiartowane
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Do Dużej Czerwonej Cebuli, Pokrojonej W KostkęDo Dużej Czerwonej Cebuli, Pokrojonej W Kostkę
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przekrój (lub połam, aby uzyskać bardziej rustykalny wygląd) paluszki na pół i dodaj do miski ze szparagami, czerwoną cebulą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj tyle sosu z mleka kokosowego, aby go pokrył i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
4
Podawać udekorowane gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn