Red Snapper in Acqua Pazza
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Czerwony Lucjan w Acqua Pazza może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 578 kalorii, 46g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 5,82 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, spaghetti, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sea Bass all ' Acqua Pazza, Dorada w szalonej wodzie (oratan all ' Acqua pazza), oraz Acqua Pazza (ryba duszona w bulionie pomidorowo-czosnkowym) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, i smażyć przez 1 minutę, lub aż rumiane. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj cebulę, i smażyć przez 2 protokół.
Dodaj pomidory, 1 łyżeczka soli, pokruszony czerwony pieprz i czarny pieprz. Gotować 8 minut (po 5 minutach pomidory rozgnieść widelcem).
Wlać wino i 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego gotować.
Umieścić filety, skórki do góry, na mieszaninie pomidorowej. Przykryć i gotować 15 minut, lub tylko do ryby jest nieprzezroczyste i gotowane przez (nie obracać lub rozbić filety).
Podczas gotowania ryby, doprowadzić garnek wody do wrzenia.
Dodaj 1 łyżeczkę soli i spaghetti. Powrót wody do wrzenia, i gotować makaron 5 minut, lub aż al dente.
Wyjmij rybę z patelni za pomocą szczelinowej szpatułki i przenieś na ciepły talerz. Przykryć i ogrzać. Doprowadzić mieszaninę pomidorów do wrzenia.
Dodaj spaghetti i gotować 5 protokół. Mieszaninę podzielić równomiernie pomiędzy 4 miseczki makaronu, a każdą porcję ułożyć filetem.
Każdą porcję posypać natką pietruszki i udekorować klinem cytrynowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris