Ravioli wypełnione Radicchio

Ravioli wypełnione Radicchio
Ravioli wypełnione Radicchio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 578 kalorii, 16G białka, oraz 40 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką mąkę, kaszę manną, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ravioli Wypełnione Radicchio, Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli), oraz Ravioli z Radicchio i szałwią.

Instrukcje

1
Mąkę i kaszę ubić w średniej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kasza MannaKasza Manna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać jajka i wymieszać drewnianą łyżką, aż mieszanina zbryli się razem; obrócić na mąkę i ugniatać, aż ciasto będzie gładkie, dodając więcej mąki przez łyżki stołowe, jeśli ciasto jest lepkie, około 8 minut. Uformuj ciasto w kulkę; przykryj i pozostaw 1 godzinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Owinąć w plastik; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed rozwałkowaniem.)
1
Rozgrzać olej w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i smażyć na miękko, o 8 protokół. Wymieszać z radicchio i winem; posypać solą. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego; przykryć i gotować, aż radicchio będzie bardzo miękki, często mieszając i dodając wodę przez łyżki stołowe, jeśli suche, około 40 minut. Odkryć i smażyć, aż cała ciecz odparuje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RadicchioRadicchio
CebulaCebula
WodaWoda
SólSól
WinoWino
3
Zdjąć z ognia i ostudzić.
4
Wymieszać z serem mascarpone. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Ciasto makaronowe pokroić na 6 równych kawałków. Przykryj kawałki folią, aby nie wyschły. Ustaw maszynę do makaronu na najszersze ustawienie. Spłaszczyć 1 kawałek ciasta w prostokąt. Uruchom kawałek ciasta przez maszynę. Złóż na pół w poprzek (od końca do końca) i uruchom ponownie. Kontynuuj bieganie przez maszynę, obracając maszynę do węższych ustawień po 2 przejściach i odkurzając mąką w razie potrzeby, aby nie przyklejać, aż arkusz makaronu będzie skąpy o grubości 1/16 cala (o ostatnim ustawieniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MakaronyMakarony
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do MakaronuMaszyna Do Makaronu
Folia FoliowaFolia Foliowa
6
Umieść arkusz makaronu na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej; przykryć plastikiem, aby nie wyschnąć. Powtórz z pozostałymi kawałkami makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
7
Używając ostrej foremki do ciastek o średnicy 3 1/2 cala, Wytnij 36 rund z arkuszy makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
8
Umieść 1 zaokrągloną łyżeczkę nadzienia w środku 1 okrągłego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
9
Brzegi ciasta lekko posmarować wodą. Złożyć ciasto nad nadzieniem, formując półksiężyc i naciskając, aby przylegać. Dociskaj krawędzie zębami widelca, aby szczelnie uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
WodaWoda
10
Umieścić ravioli w jednej warstwie na lekko mąki blachy do pieczenia i pozostawić do wyschnięcia 30 protokół. (Można przygotować 6 godzin wcześniej. Cover; chill.)
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
11
Pracując w 2 partiach, gotuj ravioli w bardzo dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, delikatnie mieszając, aby zapobiec przyklejeniu, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
12
Drenaż.
13
Transfer ravioli do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
RavioliRavioli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Zalać gorącym roztopionym masłem, posypać solą, pieprzem i parmezanem. Wrzucić delikatnie i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn