Ragù Alla Bolognese z Fettuccine może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fettuccine, mieloną cielęcinę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragù alla bolognese (sos boloński), Sos boloński (ragu Bolognese), oraz Ragu Bolognese dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę, seler, i marchew; przykryć i gotować 8 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
3
Usuń mieszankę cebuli z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodać cielęcinę, wieprzowinę i wołowinę na patelnię; gotować na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Wieprzowina
Cielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj wino, sól, pieprz, gałka muszkatołowa, i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Gałka Muszkatołowa
Pieprz
Sól
Wino
6
Dodać mieszaninę cebuli, bulion, i przecier pomidorowy; doprowadzić do gotować. Gotować 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier Pomidorowy
Bulion
Cebula
7
Wymieszać z mlekiem i mieloną natką pietruszki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut. Odrzuć liść laurowy.