Ragù Alla Bolognese z Fettuccine

Ragù Alla Bolognese z Fettuccine
Ragù Alla Bolognese z Fettuccine może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fettuccine, mieloną cielęcinę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragù alla bolognese (sos boloński), Sos boloński (ragu Bolognese), oraz Ragu Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę, seler, i marchew; przykryć i gotować 8 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
3
Usuń mieszankę cebuli z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać cielęcinę, wieprzowinę i wołowinę na patelnię; gotować na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj wino, sól, pieprz, gałka muszkatołowa, i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
SólSól
WinoWino
6
Dodać mieszaninę cebuli, bulion, i przecier pomidorowy; doprowadzić do gotować. Gotować 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier PomidorowyPrzecier Pomidorowy
BulionBulion
CebulaCebula
7
Wymieszać z mlekiem i mieloną natką pietruszki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MlekoMleko
8
Dodać makaron i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
9
Posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
10
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn