Rabarbar Blueberry Crisp

Rabarbar Blueberry Crisp
Rabarbar Blueberry Crisp to lacto ovo vegetarian deser. Ten przepis zawiera 6 porcji z 320 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Za $1.09 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka jagód, mąki, pokrojonych migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Blueberry-Rabarbar Crisp, Blueberry Rabarbar Crisp, oraz Blueberry Rabarbar Crisp Ze Skórką Pistacjową.

Instrukcje

1
W dużej misce wrzuć rabarbar i jagody z cukrem i mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
RabarbarRabarbar
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Przenieś do natłuszczonego 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W małej misce połącz brązowy cukier i mąkę; pokroić na maśle, aż mieszanina będzie przypominać gruboziarniste okruchy. Dodaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Posyp owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
5
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podawaj na ciepło.

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry,Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na chrupiące. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWiosenne
Magazyn