Quaresimali (Herbatniki Migdałowe Wielkopostne)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać quaresimali (Wielkopostne ciasteczka migdałowe) spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 153 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Idź do sklepu i odebrać masło, proszek do pieczenia, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Bakłażan Wielkopostny (Bakłażan), Zupa Jarzynowa Wielkopostna, oraz Fanesca (Ekwador dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wstępnie rozgrzać piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Migdały tostujemy na patelni z galaretką przez 10 minut.
Ochłoń. Zmielić drobno 1/4 migdałów, wymieszać z 1/4 szklanki cukru granulowanego i odstawić.
Pozostałe 3/4 migdałów zmielić grubo i odstawić. W dużej misce wymieszać razem mąkę, pozostałe 3/4 szklanki cukru, brązowy cukier, cynamon i proszek do pieczenia.
Dodać masło i mieszać, aż wszystkie składniki są połączone.
Wymieszać grubo zmielone migdały i 2 jajka, następnie zagnieść ciasto w misce, aż wszystkie składniki się połączą. Podziel ciasto na pół.
Uformuj każdą połowę w prostokąt 15 x 4 cale.
Przenieść prostokąty do blach do pieczenia, które zostały posmarowane masłem i mąką.
Dobrze posmaruj prostokąty 1 jajkiem w połączeniu z 2 łyżkami mleka.
Posypać reserved mieszanką migdałów / cukru.
Piec je w górnej trzeciej części piekarnika (375 stopni F-190 stopni C) przez 20-25 minut lub aż złoty kolor i szaszłyk wyjdzie czysty.
Pokrój prostokąty w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala.
Odstawić na 15 minut w wyłączonym piekarniku.
Przenieść do stojaków i ostudzić dokładnie. Przechowywać szczelnie.