Quaresimali (Herbatniki Migdałowe Wielkopostne)

Quaresimali (Herbatniki Migdałowe Wielkopostne)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać quaresimali (Wielkopostne ciasteczka migdałowe) spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 153 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Idź do sklepu i odebrać masło, proszek do pieczenia, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Bakłażan Wielkopostny (Bakłażan), Zupa Jarzynowa Wielkopostna, oraz Fanesca (Ekwador dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wstępnie rozgrzać piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Migdały tostujemy na patelni z galaretką przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
GalaretkaGalaretka
TostyTosty
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ochłoń. Zmielić drobno 1/4 migdałów, wymieszać z 1/4 szklanki cukru granulowanego i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MigdałyMigdały
4
Pozostałe 3/4 migdałów zmielić grubo i odstawić. W dużej misce wymieszać razem mąkę, pozostałe 3/4 szklanki cukru, brązowy cukier, cynamon i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać masło i mieszać, aż wszystkie składniki są połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Wymieszać grubo zmielone migdały i 2 jajka, następnie zagnieść ciasto w misce, aż wszystkie składniki się połączą. Podziel ciasto na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Uformuj każdą połowę w prostokąt 15 x 4 cale.
8
Przenieść prostokąty do blach do pieczenia, które zostały posmarowane masłem i mąką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Dobrze posmaruj prostokąty 1 jajkiem w połączeniu z 2 łyżkami mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
10
Posypać reserved mieszanką migdałów / cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
CukierCukier
11
Piec je w górnej trzeciej części piekarnika (375 stopni F-190 stopni C) przez 20-25 minut lub aż złoty kolor i szaszłyk wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
12
Pokrój prostokąty w poprzek na plastry o grubości 3/4 cala.
13
Odstawić na 15 minut w wyłączonym piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Przenieść do stojaków i ostudzić dokładnie. Przechowywać szczelnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn