Płatki Owsiane Chleb Miodowy

Płatki Owsiane Chleb Miodowy
Płatki owsiane chleb miodowy może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 17 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 148 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka aktywnych drożdży, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chleb Miodowo-Owsiany, Chleb Miodowo-Owsiany, oraz Pieczywo Kanapkowe Miodowo-Owsiane.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie; odstawić. W innej misce mieszaj wrzącą wodę i skracaj, aż skracanie się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj miód; ostudzić do 110°-115°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
3
Dodać owies, jajka, sól, mieszaninę skrócenie i 3 szklanki mąki do mieszaniny drożdży. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
JajkoJajko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
4
Obrócić na posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
5
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na pół. Każdą porcję uformować w bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
7
Miejsce w dwumeczu 9-in. x 5-po. Patelnie bochenkowe. Szczypce z widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Posmaruj masłem. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
9
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z patelni do ostygnięcia na stojakach z drutu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn