Półka wieprzowa nadziewana kiełbasą z szałwią

Półka wieprzowa nadziewana kiełbasą z szałwią
Kiełbasa Nadziewane Rack wieprzowiny z szałwią może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 68g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje $3.89 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka selera, oliwy z oliwek, schab pieczony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stelaż Dziczyzny Nadziewanej Pekanami, Porzeczkami, Kiełbasą I Gruszkami, Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami, oraz Cukinia Faszerowana Kiełbasą, Pieczarkami I Szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Częściowo pokroić pieczeń z dala od kości, aby utworzyć " klapkę "( do farszu, umożliwiając powrót mięsa do kości). Wieprzowinę wcierać do środka i na zewnątrz 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, następnie wcierać na zewnątrz 1 łyżeczką oleju. Włóż szałwię, następnie kiełbaski i szalotki, wewnątrz klapy i zawiąż pieczeń sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Na dużą patelnię z selerem naciowym i oliwkami włożyć pieczeń z kości, a następnie wlać wino i pozostałą szklankę oliwy. Pieczeń 20 minut, następnie zmniejszyć ogień do 325 ° F i pieczeń, fastrygowanie mięsa co 30 minut, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka mięsa (nie dotykać kości) rejestruje 68°, O 2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Odstawić na 15 minut.
5
Podawać z sokami na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia56
Magazyn