Półka wieprzowa nadziewana kiełbasą z szałwią
Kiełbasa Nadziewane Rack wieprzowiny z szałwią może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 68g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje $3.89 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka selera, oliwy z oliwek, schab pieczony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Stelaż Dziczyzny Nadziewanej Pekanami, Porzeczkami, Kiełbasą I Gruszkami, Stelaż dziczyzny nadziewanej pekanami, porzeczkami, kiełbasą i gruszkami, oraz Cukinia Faszerowana Kiełbasą, Pieczarkami I Szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260° z półką w środku.
Częściowo pokroić pieczeń z dala od kości, aby utworzyć " klapkę "( do farszu, umożliwiając powrót mięsa do kości). Wieprzowinę wcierać do środka i na zewnątrz 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, następnie wcierać na zewnątrz 1 łyżeczką oleju. Włóż szałwię, następnie kiełbaski i szalotki, wewnątrz klapy i zawiąż pieczeń sznurkiem.
Na dużą patelnię z selerem naciowym i oliwkami włożyć pieczeń z kości, a następnie wlać wino i pozostałą szklankę oliwy. Pieczeń 20 minut, następnie zmniejszyć ogień do 325 ° F i pieczeń, fastrygowanie mięsa co 30 minut, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka mięsa (nie dotykać kości) rejestruje 68°, O 2 godziny więcej.
Podawać z sokami na patelni.