Puree ziemniaczane z cukinią i koperkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj puree ziemniaczane z cukinią i koperkiem spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, skrobię kukurydzianą, mączkę z macy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki Ziemniaczane-Sos Koperkowy, Placki ziemniaczano-pasternakowe z chrzanem i koperkiem, oraz Gorgonzola puree ziemniaczane Latkes z jalapeño Apple Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; dusić 15 minut.
Dodać cukinię i Por, i gotować 6 protokół lub do miękkości.
Drenaż. Powrót mieszaninę do patelni; zacieru z masher ziemniaków. Lekko schłodzić. Wmieszać skrobię kukurydzianą i kolejne 4 składniki (skrobia kukurydziana przez jajko).
Podzielić mieszaninę ziemniaków na 16 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty. Dredge w Macy posiłek.
Ciepła 2 1/4 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 4 paszteciki; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i pasztecikami.