Puree Ziemniaczane
Puree ziemniaczane skorupa może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 55 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser śmietankowy, ziemniaki, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Halibut Pot Pie z puree ziemniaczanym, Quiche z brokułów z puree ziemniaczanym, oraz Quiche z brokułów z puree ziemniaczanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować opakowanie mrożone puree ziemniaczane zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszaj zmiękczony twarożek do rozpuszczenia. Łyżka gorącej mieszanki ziemniaków równomiernie na gorącej mieszance grilla Pot Pie; posypać rozdrobnionym serem Cheddar.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut.