Puree Z Kalafiora I Czosnku
Puree z kalafiora i czosnku może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 63 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, ziemniaki d, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kurczak pieczony w czosnku z puree z kalafiora, Purée Z Kalafiora, oraz Puree Z Kalafiora.
Instrukcje
Podgrzewać ziemniaki zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Gotować kalafior we wrzącej wodzie 7 minut lub do miękkości.
Umieścić beztłuszczowe mleko, ząbki czosnku i liść laurowy w małym rondlu; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i gotować na małym ogniu przez 10 minut. Odrzuć liść laurowy.
Umieść kalafior, mieszanka mleka, masło, i sól w robocie kuchennym, i proces, aż gładka, skrobanie boki miski od czasu do czasu.
Połącz puree ziemniaczane i mieszaninę kalafiora w dużej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane.