Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj puree ogrodowego Bruschetta z Ricotta Salatan. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 500 kalorii, 21g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szparagów, oliwy z oliwek, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Grillowany bakłażan Caponata Bruschetta z ricottą Salata, Puree Ogrodowe Bruschetta, oraz Zielenina z ricottą Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać groszek, szparagi porady, fasolki verts, i zielonej cebuli i gotować, aż jasnozielony i chrupiące-przetargu, o 3 protokół. (Jeśli używasz mrożonego groszku, możesz wrzucić je w ciągu ostatnich kilku minut, aby rozmrozić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Haricots Verts
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Odcedzić, przelać do miski z osoloną lodowatą wodą, aby zatrzymać gotowanie, i ponownie odcedzić. Resztę przecedzić w robocie kuchennym z ricottą, mżawką oleju, solą i pieprzem do smaku. Odstawić na bok, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Przez Ciasto
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.