Puree kalarepa i czerwony placek ziemniaczany
Puree kalarepa i czerwony Piec ziemniaków może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 185 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz ser mozzarella, cebulkę kalarepy, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Smoky Sweet Potato Puree Ziemniaczane Piec, oraz Puree kalafior i kalarepa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Doprowadzić mały garnek lekko osolonej wody do wrzenia; gotować kostki kalarepy we wrzącej wodzie do miękkości, około 15 minut; odcedzić.
Czerwone ziemniaki gotować w kuchence mikrofalowej do miękkości, o 10 protokół.
Beat kalarepa, ziemniaki, i czosnek scape razem w misce z elektrycznym mikserem ręcznym, aż gładkie; przenieść do naczynia 1-quart zapiekanki i top z serem mozzarella.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser zacznie brązowieć, około 30 minut.