Pulpeciki Curry-Scallion (z Herbatnym jogurtem)
Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten דל פחמימות,zny przepis służy 25 i kosztuje 16 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać curry, szalotki, kolendry, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pulpety z indyka śródziemnomorskiego z sosem Herbed jogurt, cukinia w herbacie jogurt kokosowy curry + wibrujące Indie, oraz Klopsiki Scallion Z Glazurą Sojowo-Imbirową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem składników serwowania, w dużej misce i wymieszać, aż tylko połączone. Zwilżyć ręce i delikatnie uformować mieszankę w 1-calowe klopsiki (powinieneś mieć około 2
i umieścić na blasze do pieczenia. (Klopsiki mogą być wykonane przez ten krok do 24 godzin i przechowywane w lodówce; niech dojść do temperatury pokojowej 10 minut przed pieczeniem.)
Piec, aż klopsiki nie są już różowe i są gotowane przez, o 15 protokół. W międzyczasie wymieszać drobno posiekaną kolendrę i jogurt i doprawić solą, według uznania. (Klopsiki można gotować przez ten krok do 30 minut i przechowywać w ciepłym piekarniku, aż będą gotowe do podania.)
Klopsiki na szaszłyki z wykałaczkami i podawać z mieszaniną jogurtu.