Klasyczne Ciasta Łososiowe
Klasyczne ciasta z łososia mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 240 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka musztardy dijon, zielona cebula, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, Klasyczne Ciasta Krabowe, oraz Klasyczne Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1/3 szklanki panko i dalej 10 składników (przez jajko) w dużej misce, dobrze mieszając.
Dodać łososia; mieszać delikatnie, aż do połączenia.
Umieść pozostałe 1/3 szklanki panko w płytkim naczyniu. Używając mokrych rąk, uformuj mieszaninę łososia na 4 równe kulki. Kulki płaszcza w panko. Delikatnie spłaszcz kulki, tworząc 4 (4-calowe) paszteciki.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać paszteciki; gotować 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.