Puch Miodowy Waniliowy
Miód waniliowy puch jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 581 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, syrop kukurydziany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowo-miodowy puch Mascarpone, Czekoladowe Babeczki Miodowe Z Prażonymi Orzeszkami Ziemnymi I Miodową Wanilią, oraz Miód Waniliowy Wyciąć Ciasteczka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć białka jaj, syrop kukurydziany, miód i sól w dużej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać na średniej prędkości, aż gruby, blady i podwojona objętość, około 5 minut. Powoli ubijaj w cukrze cukierniczym. Beat in vanilla. Przechowywać puszkę w hermetycznym pojemniku w lodówce do trzech tygodni.