Ptysie Kremowe
Need a wegetariańska przystawka? Krem ptysie może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 203 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 2100 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Czekoladowe ptysie z bitą śmietaną i truskawkami / Happy Birthday Becca, Cannoli Cream Filled Choux Pastry (Cream Puffs), oraz Kremy lub eklerki z kremem z ciasta waniliowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Waniliowy pudding błyskawiczny wymieszać ze śmietaną i mlekiem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aby ustawić.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W dużym garnku, doprowadzić wodę i masło do wrzenia toczenia. Wymieszaj mąkę i sól, aż mieszanina utworzy kulkę.
Ciasto przełożyć do dużej miski. Używając drewnianej łyżki lub miksera stojącego, ubijaj jajka po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym. Upuść przez łyżki stołowe na nieczystą blachę do pieczenia.
Piec przez 20 do 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty kolor. Ośrodki powinny być suche.
Gdy skorupki są chłodne, albo podzielić i wypełnić je mieszaniną budyniu, lub użyć worka ciasta do rur budyń do skorupek.