Pstrąg Z Oliwkami I Brązowym Masłem
Pstrąg z oliwkami i brązowym masłem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $5.6 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, filety z pstrąga, grubą sól i mielony pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki, Pstrąg Tęczowy Z Fasolką, Kaparami, Cytryną I Brązowym Masłem, oraz Halibut Laury Calder z brązowym masłem, pokruszoną ciecierzycą z oliwkami i prażoną marchewką z kminku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmniejszyć ogień do średniego; roztopić masło, aż lekko zbrązowieje z orzechowym aromatem, około 1 minuty.
Dodać oliwki i kapary; wrzucić do herbu. Natychmiast łyżka sosu na filety. Wycisnąć cytrynowe kliny na wierzchu i podawać.