Pstrąg z mąki kukurydzianej z ciepłym pomidorem i salsą Estragonową
Pstrąg z mąki kukurydzianej z ciepłym pomidorem i salsą Estragonową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 879 kalorii, 77g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 11,27 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pestki dyni można śledzić to danie główne z Kora Dyni jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pstrąg Kukurydziany, Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej, oraz Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić mąkę, mąkę kukurydzianą, chili w proszku i sól w naczyniu do pieczenia 13x9x2-cala, aby wymieszać. Pstrąg pstrąg suchy ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W Proszku
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Pstrąg
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Pieczenia
Trzepaczka
2
Pstrągi posypać solą i pieprzem. Pstrąga posmarować mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Kukurydziana
Pstrąg
3
Podgrzać 2 łyżki oleju w każdej z 2 ciężkich dużych patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
4
Dodać 2 pstrąg do każdej patelni i gotować, aż pstrąg są nieprzezroczyste w centrum i chrupiące na zewnątrz, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przenieść pstrąga na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg
6
Wytrzeć 1 patelnia, następnie podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj cebulę, czosnek i Serrano chili. Smażyć aż cebula będzie miękka, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serrano Pepper
Czosnek
Cebula
8
Dodaj pomidory, sok z małży, sok z cytryny i miód. Gotować, aż płyny zaczną gotować, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Sok Z Małży
Pomidor
Miód
9
Wyjmij patelnię z ognia. Wymieszać z estragonem. Doprawić salsę do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Estragon
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Łyżka salsy nad pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Pstrąg
11
Posypać pestkami dyni i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Dyni
12
* Ancho chili w proszku jest dostępny w sekcji przypraw w większości supermarketów.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.