Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego

Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego
Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 471 kalorii, 38g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 5,35 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, pstrąg, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pyłek kopru włoskiego smażony filet z pstrąga na pasternaku i puree z jabłek, Ciepła Sałatka Ziemniaczana Szpinakowa Z Sosem Z Orzechów Sosnowych, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami, koprem włoskim i kremowym sosem chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. ułóż kliny kopru włoskiego i 5 ząbków czosnku na 12-calowym arkuszu folii i skrop 1 łyżką oleju rzepakowego. Folię złóż do opakowania i piecz przez około 45 minut, aż opakowanie skwierczy, a koper włoski i czosnek będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Koper włoski i czosnek przełożyć do robota kuchennego i puree na gładką masę; doprawić solą i pieprzem.W międzyczasie, w pojemniku bezpiecznym dla mikrofal, połącz suszone borowiki z wrzącą wodą. Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy przez 2 minuty, aż porcini zostaną napompowane. Na średniej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodać orzeszki piniowe i pozostałe 1 ząbek czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, aż orzechy są złote, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
4
Wyjąć z ognia i odcedzić płyn borcini na patelnię, zatrzymując się, zanim dotrzesz do ziarna na dnie. (Należy zarezerwować porcini do innego użytku.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodać ocet balsamiczny i dusić na umiarkowanym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, o 5 protokół; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodać 2 łyżki oleju i doprawić sos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick. Filety z pstrąga doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj jeden filet na raz na patelni, strona skóry w dół; naciśnij szpatułką, aby spłaszczyć przez 30 sekund. Powtarzaj z pozostałymi filetami, aż patelnia będzie pełna. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pstrąg jest rumiane na dnie i prawie gotowane przez, o 3 protokół. Odwróć rybę i gotuj przez 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
9
Rozłóż puree z kopru włoskiego na talerzach i polej pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PstrągPstrąg
10
Mżawka połowę opatrunku na wierzchu.
11
Dodaj zielenie do pozostałego opatrunku na patelni i wrzucić do herbu. Usypać zieleninę na rybie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W58 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn