Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego
Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 471 kalorii, 38g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 5,35 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, pstrąg, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pyłek kopru włoskiego smażony filet z pstrąga na pasternaku i puree z jabłek, Ciepła Sałatka Ziemniaczana Szpinakowa Z Sosem Z Orzechów Sosnowych, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami, koprem włoskim i kremowym sosem chrzanowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 218°. ułóż kliny kopru włoskiego i 5 ząbków czosnku na 12-calowym arkuszu folii i skrop 1 łyżką oleju rzepakowego. Folię złóż do opakowania i piecz przez około 45 minut, aż opakowanie skwierczy, a koper włoski i czosnek będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Koper włoski i czosnek przełożyć do robota kuchennego i puree na gładką masę; doprawić solą i pieprzem.W międzyczasie, w pojemniku bezpiecznym dla mikrofal, połącz suszone borowiki z wrzącą wodą. Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy przez 2 minuty, aż porcini zostaną napompowane. Na średniej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Dodaj jeden filet na raz na patelni, strona skóry w dół; naciśnij szpatułką, aby spłaszczyć przez 30 sekund. Powtarzaj z pozostałymi filetami, aż patelnia będzie pełna. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pstrąg jest rumiane na dnie i prawie gotowane przez, o 3 protokół. Odwróć rybę i gotuj przez 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki