Pstrąg Wędzony (Łosoś)

Pstrąg Wędzony (Łosoś)
Wędzony pstrąg stalowy (łosoś) wymaga ok. 13 godzin i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz oliwę z oliwek, mieszankę utwardzania na bazie cukru, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Spróbuj Najlepszy Marynowany Łosoś (Lub Pstrąg Stalowy) Z Orzechem Klonowym, Pieczony Filet Z Pstrąga Steelhead, oraz Pieczony pstrąg stalowy z rozmarynem, cytryną i czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Filety rybne opłukać i umieścić w płytkim szklanym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
Skropić oliwę z oliwek na rybę i doprawić czosnkiem i rozmarynem. Przyprawy wcierać w rybę. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Sól utwardzającą rozpuścić w wodzie i wlać do naczynia z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Niech marynować przez 15 minut na pół cala grubości.
5
Tymczasem przygotuj palacza na cztery godziny powolnego spalania przy użyciu węgla drzewnego. Temperatura powinna wynosić 150 stopni F (65 stopni C) przed rozpoczęciem.
6
Wyjąć rybę z solanki i wyrzucić resztki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
7
Każdy kawałek ryby umieścić na małym kawałku folii aluminiowej - wystarczająco dużej, aby pomieścić filet, i doprawić pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Umieść je na stojaku w palniku.
9
Garść namoczonych wiórów posypać węglami lub umieścić w skrzynce grzewczej. Przykryć i pozostawić ryby do palenia przez 2 godziny, dodając więcej zrębków w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
10
Zwiększ ciepło w palaczu (dodaj więcej węgla drzewnego) do 200 stopni F (95 stopni C) i pozwól rybie palić, aż wewnętrzna temperatura filetów osiągnie 165 stopni F (72 stopnie C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
11
Wyjąć z palacza i odstawić na 20 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn