Pstrąg w Riesling
Pstrąg w Riesling jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 38g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 563 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ciężki krem, sok z cytryny, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchy riesling, można śledzić to danie główne z Sluggers ' Strawberry Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pstrąg Rio Grande z Rieslingiem, Coq au Riesling, oraz Coq au Riesling.
Instrukcje
Umieść piekarnik rack w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. dno masła i boki 13-przez 9-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Marchew i seler pokroić wzdłuż krajalnicą na bardzo cienkie zapałki (mniej niż 1/8 cala szerokości i 2 1/2 cala długości).
Opłucz pstrąga i usuń wszelkie kości pincetą lub szczypcami igłowanymi. Osuszyć, następnie posypać 1/2 łyżeczki soli i pieprzu na rybę (tylko boki miąższu). Ułóż filety w naczyniu do pieczenia, skórki w dół, lekko nakładając się na siebie.
Masło ciepła (2 łyżki) w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, a następnie gotować szalotki, mieszając, aż zmięknie, o 3 protokół (Nie brązowy).
Dodać marchew, seler, pietruszka, i pieprz i gotować, mieszając, aż warzywa będą chrupiące-miękkie, o 5 protokół.
Dodaj wodę, wino i 1/2 łyżeczki soli i gotuj 1 minutę.
Wyjmij patelnię z ognia i zalej rybą płynem, a następnie równomiernie rozłóż warzywa w naczyniu do pieczenia. Odstaw patelnię na bok. Przykryć naczynie szczelnie folią i piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 6 do 8 protokół.
Ryby (polane warzywami) przełożyć na talerz i przykryć folią, aby się ogrzały.
Płyn do gotowania z pozostałymi warzywami wlać przez sito ustawione nad miską.
Warzywa z sita posypać rybą (usunąć ziarna pieprzu) i ponownie przykryć folią.
Łyżka 1 filiżanka napięte gotowania płynu do oczyszczonej patelni. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do około 1/2 szklanki, o 2 protokół.
Ubij śmietanę na skrobię kukurydzianą, aż będzie gładka, następnie ubijaj w sosie i gotuj, ubijając, aż zgęstnieje, około 1 minuty. Wymieszać estragon, sok z cytryny, a pozostałe 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Usuń folię z ryb i osusz płyn zgromadzony na talerzu ręcznikami papierowymi.