Pstrąg smażony z polentą-Spice Crust

Pstrąg smażony z polentą-Spice Crust
Pstrąg smażony z polentą-Spice Crust to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 1631 kalorii, 190g białka, oraz 86 g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $22.29 za porcję. Mieszanka polenty, masło, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć polentę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Lemon Polenta jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażona biała ryba z polentą i skórką pomarańczową, Croste Di Polenta Con Cicoria (Polenta Crust z duszonym Chico, oraz Pstrąg z chrupiącą skórką z boczku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W51 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia83
Magazyn