Przyprawa Do Pieprzu Czarnego-Polędwica Wołowa

Przyprawa Do Pieprzu Czarnego-Polędwica Wołowa
Black Pepper Spice-przetarta polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 3,67 zł za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jeśli masz pieprz, nasiona gorczycy, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć laskę cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tymianek i przyprawa-polędwica pieczona wołowa au Jus, Polędwica wołowa z sosem wiśniowo-pieprzowym, oraz Polędwiczki Wieprzowe Natarte Przyprawami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Toast przypraw z solą w suchym 10-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż nasiona gorczycy zaczną pop, 3 do 5 protokół. Całkowicie ostudzić, a następnie zmielić w szlifierce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
PrzyprawyPrzyprawy
TostyTosty
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Osusz wołowinę, a następnie natrzyj na nią mieszankę przypraw (w tym końcówki).
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
4
Rozgrzać olej w tej samej patelni na dużym ogniu, aż się połyska. Brązowa wołowina ze wszystkich stron, w sumie około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieść wołowinę do małej patelni do pieczenia i smażyć, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony po przekątnej 2 cali w centrum rejestry mięsa 120 ° F dla średnio rzadkie, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
6
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 130 ° F).
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Odciąć Sznurek i pokroić wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
8
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Wołowinę można natrzeć mieszanką przypraw 1 dzień wcześniej i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed brązowieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn