Przyprawa Do Pieprzu Czarnego-Polędwica Wołowa
Black Pepper Spice-przetarta polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 3,67 zł za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Jeśli masz pieprz, nasiona gorczycy, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć laskę cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tymianek i przyprawa-polędwica pieczona wołowa au Jus, Polędwica wołowa z sosem wiśniowo-pieprzowym, oraz Polędwiczki Wieprzowe Natarte Przyprawami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Toast przypraw z solą w suchym 10-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż nasiona gorczycy zaczną pop, 3 do 5 protokół. Całkowicie ostudzić, a następnie zmielić w szlifierce.
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Osusz wołowinę, a następnie natrzyj na nią mieszankę przypraw (w tym końcówki).
Rozgrzać olej w tej samej patelni na dużym ogniu, aż się połyska. Brązowa wołowina ze wszystkich stron, w sumie około 10 minut.
Przenieść wołowinę do małej patelni do pieczenia i smażyć, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony po przekątnej 2 cali w centrum rejestry mięsa 120 ° F dla średnio rzadkie, 25 do 30 minut.
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić na 10 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 130 ° F).
Odciąć Sznurek i pokroić wołowinę.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Wołowinę można natrzeć mieszanką przypraw 1 dzień wcześniej i schłodzić.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed brązowieniem.