Przepis Na Ryby Tikka Kebab

Przepis Na Ryby Tikka Kebab
Przepis Fish Tikka kebab przepis może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w okolicy 20 minut. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 36g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje $7.15 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka mielonego kminku, bird chilis, bird chilis i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pasty imbirowej, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelizowany Ananas Makadamia Kokosowy Mrożony Deser jako deser. Jest dostarczany przez Food Republic. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fish tikka, jak zrobić fish tikkan w piekarniku, Przepis na łososia Tikka (z jogurtem ogórkowym), oraz Przepis Na Placek Rybny.

Instrukcje

1
Uwaga: jogurt wymaga przygotowania z 12-godzinnym wyprzedzeniem, więc zacznij dzień przed planowanym podaniem
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
2
Umieścić jogurt w gazie i zawiesić na misce; przechowywać w lodówce na noc. Naciśnij i wyrzuć płyn; pozostały twaróg jogurtowy powinien być wilgotny i stały.Jogurt i ser zagnieść na paste.In Robot kuchenny, mieszanka cilantro i chilis w paste.In miskę, dodać mieszaninę jogurt / ser, mielone przyprawy, imbir, czosnek, sok z limonki, kolendry i pasty chili, i oleju, wymieszać i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać rybę i marynować w lodówce przez 3 godziny.Rozgrzać grill przez 15 minut, a następnie obniżyć do średniego płomienia.Grill sezonowy z lekko naoliwioną ściereczką.Grilluj ryby przez 3-4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Składniki

5zielony ptak chilis, zmieszany w pastęzielony ptak chilis, zmieszany w pastę45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyzielony ptak chilis, zmieszany w pastęzielony ptak chilis, zmieszany w pastę57Orzechy dowolne (posiekane)Ser Amul (popularna indyjska marka wegetariańskiego sera przetworzonego Cheddar)Ser Amul (popularna indyjska marka wegetariańskiego sera przetworzonego Cheddar)28Orzechy dowolne (posiekane)kolendra, zmiksowana w pastękolendra, zmiksowana w pastę45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonykolendra, zmiksowana w pastękolendra, zmiksowana w pastę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 do 3 łyżek posiekanej natki pietruszki2 do 3 łyżek posiekanej natki pietruszki45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony2 do 3 łyżek posiekanej natki pietruszki2 do 3 łyżek posiekanej natki pietruszki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pasta imbirowapasta imbirowa45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonypasta imbirowapasta imbirowa11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonykminek mielonykminek mielony11 funt cukinii,Koper mielonyKoper mielony45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKoper mielonyKoper mielony14Orzechy dowolne (posiekane)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski907Orzechy dowolne (posiekane)mahi mahimahi mahi45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonymahi mahimahi mahi28Orzechy dowolne (posiekane)olejolej45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyolejolej1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól do smakusól do smaku4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiopakowanie mrożonego ciasta waniliowegoopakowanie mrożonego ciasta waniliowego45Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyopakowanie mrożonego ciasta waniliowegoopakowanie mrożonego ciasta waniliowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia24
Magazyn