Przegrzebki Chińskie
Przepis Chiński przegrzebki jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, nasiona sezamu, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Przegrzebki Z Boczkiem Po Chińsku, Lepki ryż z chińską kiełbasą i suszonymi przegrzebkami, oraz Chiński Nowy Rok: Chińska Pieczona Wieprzowina (Siu Yuk) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oleje na dużej (nie nieprzywierającej) patelni na dużym ogniu.
Dodaj przegrzebki i gotować, obracając raz, aż zacznie brązowy, 4 do 6 protokół. Ustaw każdy przegrzebek na łyżce i mżawka z 1/4 łyżeczki. sos sojowy; następnie posypać zieloną cebulą i sezamem. Wierzch z liściem kolendry.
* Przegrzebki pakowane na mokro są konserwowane chemikaliami, wyciekają płynem i nie gotują dobrze. Pakowane na sucho są dostępne w większości supermarketów. Przed gotowaniem przegrzebki, odkleić trudne małe więzadło na stronie przegrzebka, który jest często jaśniejsze niż reszta mięczaka. Łatwo się odkleja (a w rzeczywistości często zniknie przed zakupem).