Przegrzebek z tuńczyka z natką pietruszki i pestkami granatu
Przegrzebek z tuńczyka z pietruszką i nasionami granatu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 345 kalorii, 34g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 6,11 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szalotkę, oliwę z oliwek, nasiona granatu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona granatu można śledzić to danie główne z Granat Jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Brukselka z pestkami granatu, Komosa Ryżowa Z Soją, Pietruszką, Sezamem I Czerwoną Cebulą, oraz Sałatka Z Rukoli Z Persimmons & Granat Nasiona.
Instrukcje
1
W misce wymieszać szalotkę, ocet, syrop klonowy, kapary i szczyptę soli i pieprzu; odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.