Przecier z buraków i chrzanu
Need a bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal side dish? Przecier z buraków i chrzanu może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Creme fraîche, cebulę, chrzan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Dip buraczkowo-chrzanowy, Pstrąg wędzony, burak i chrzan płaski, oraz Sałatka z buraków i squasha z kremem chrzanowym.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni i delikatnie gotować cebulę i czosnek przez 10 minut, aż zmiękną.
Dodać buraki i ocet na patelnię i gotować, aż będą lepkie. Zdejmij patelnię z ognia, a następnie wymieszaj z crme frache. Blitz z mikserem ręcznym, lub napiwek do robota kuchennego i blitz do czystej. Wymieszać z tartym chrzanem i podawać. Czysty można przygotować do dnia przed i podgrzać na patelni lub w kuchence mikrofalowej.