Pralinowo-Musztardowa Szynka Glazurowana
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Pralinowo-musztardowa szynka Glazurowana może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 798 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, pół szynki pokrojonej w spiralę, musztardę dijon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 64%. Spróbuj Pralinowo-Glazurowany Chleb Jabłkowy, Pralinowo-Szkliwione Ciasto Jabłkowe, oraz Praline-glazurowany chleb jabłkowy + wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórę i nadmiar tłuszczu z wędzonej szynki; umieść szynkę na lekko natłuszczonej patelni o wymiarach 13 x 9 cali.
Wymieszać razem syrop klonowy i kolejne 3 składniki.
Wlać mieszaninę na szynkę.
Piec w temperaturze 350 na dolnej półce piekarnika 2 godziny i 30 minut lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję rejestruje 140, fastrygując co 20 minut polewą.
Odstawić szynkę 10 minut.
Wyjąć z patelni, zastrzegając kapanie. W razie potrzeby schłodzić, przykryć i schłodzić szynkę.
Usuń tłuszcz z kapiących separatorem tłuszczu i wyrzuć. Przykryć i schłodzić kapiele, w razie potrzeby. Gotować kapiele, rodzynki i plastry jabłka w rondlu na małym ogniu 5 minut.
Podawać ciepły sos z szynką.