Południowy sos BBQ

Południowy sos BBQ
Południowy sos BBQ może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 255 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet jabłkowy, mieloną paprykę, płatki papryki chili i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Domowy wegański sos BBQ, Sos Barbecue Southern White, oraz Sos Barbecue Southern Cola.

Instrukcje

1
W dużej, czystej wannie wymieszaj ocet jabłkowy i keczup. Doprawić płatkami chili, pieprzem cayenne, czarnym pieprzem i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Ocet JabłkowyOcet Jabłkowy
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
PaprykaPapryka
2
Dobrze wymieszać i przechowywać w szczelnych pojemnikach. To nie musi być gotowane.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Można spróbować Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Dymne aromaty prowadzą do podniebienia, które jest niesamowicie jedwabiste, słone i artykułowane; kwiat wiśni i piarga w ultra hi-def; delikatna nić chile-thread na finiszu nie przeszkadza w chłodnej, przewiewnej złożoności. Nie pamiętam lepszego rocznika tego wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia65
Rodzaje PotrawSos
Magazyn