Południowo-Zachodnia Sałatka Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ziemniaczanej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 213 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 93 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ziarna kukurydzy, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana W Stylu Południowo-Zachodnim, Sałatka ziemniaczana Laury Bush, oraz Zdrowa Południowo-Zachodnia Sałatka Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń 1 chipotle chile z puszki. Posiekać chile do środka 2 łyżeczki. Rezerwa Pozostałe chiles i sos adobo do innego użytku.
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 10 minut lub do przetargu.
Ziemniaki pokroić w kostkę 1/4 cala.
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj kukurydzę; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Do ziemniaków dodać kukurydzę, seler i 5 kolejnych składników (seler przez jalapeo); delikatnie wrzucić.
Połącz 2 łyżeczki posiekanej chipotle chile, sok z limonki, olej, sól i czarny pieprz, mieszając trzepaczką.
Skropić mieszaninę soku z limonki na mieszaninie ziemniaków i wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin.