Południowo-zachodnia czerwona fasola i ryż
Południowo-zachodnia czerwona fasola i ryż to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 2847 kalorii, 86g białka, oraz 57 g tłuszczu. Na 4,66 zł za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pre grzyby, kolendra, ser cheddar, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Garnek Crock czerwona fasola i ryż, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Kurczak z czarną fasolą i ryżem.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu; patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania.
Dodać grzyby na patelni; gotować 6 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Dodać ryż i 4 składniki. Przykryć i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 4 minuty lub aż do dokładnie ogrzanego.
Podczas gdy mieszanka ryżu gotuje, ciepłe tortille zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Posypać mieszankę ryżu z serem i kolendrą.
Podawać natychmiast z tortillami.
Fasola jest świetnym podstawą spiżarni i stanowi doskonałe niskotłuszczowe źródło błonnika, białka, potasu i magnezu. Płukanie i osuszanie fasoli w puszkach zmniejsza zawartość sodu o 40 procent.